info voor vrouwen

Een ongecompliceerde date zonder verwachtingen.

Handig om te weten.

Daten via Tinder of via andere wegen kan voor jou als vrouw soms lastig zijn. Vaak hebben mannen verwachtingen en als je al een leuke avond hebt gehad dan kan het voorkomen dat de man meer wil. En als jij gewoon uit was op op een eenmalige leuke avond dan kan dit soms veel energie kosten om dit duidelijk te maken. 

Bij ons mag jij zijn wie je bent. Wil jij heerlijk ontspannen en mijn aanraking ontvangen zonder iets terug te hoeven doen, dan is dat helemaal oké. Vooraf bespreken we jouw verlangens en grenzen en ik zal mij hier te allen tijde aan houden. Maar verlangens kunnen ook ontstaan in het moment tijdens de date. Zo kunnen er verlangens ontstaan in het moment die juist komen vanuit de overgave en ontspanning. Ook die mogen er zijn. Ik zal jouw grenzen niet opzoeken, maar als jouw grenzen tijdens ons samenzijn vervagen dan is daar ruimte voor om die te ontdekken. Dit alles is onderlinge afstemming. 

tantra, bdsm of vanilla?

Wil jij een heerlijke tantra massage of wellicht is je verlangen om eens onderdanig te zijn? Wil je heerlijk zacht vrijen of hou jij meer van ruige seks? Wil jij een knuffel en/of een goed gesprek?
Alles mag er zijn en ook Cathy kan hierbij aanwezig zijn als jou dit fijn lijkt. Ze kan meedoen, passief kijken of gewoon voor jouw gemoedsrust in de buurt zijn.

Wij begrijpen dat de drempel hoog kan liggen om gelijk een afspraak te maken. Bij ons is er ruimte om al je vragen te stellen voordat jij daadwerkelijk beslist om een afspraak te maken. Dus heb je vragen? Ga dan naar onze contact pagina en stuur ons een berichtje.

Een sessie bij ons begint met een uitgebreid voorgesprek om ons op elkaar af te stemmen en om jouw verlangens en grenzen duidelijk te kaderen. 

Wil jij als vrouw heerlijk verwent worden door Cathy of ons beide dan is dat ook zeker mogelijk.

Wil jij een date op locatie of bij jou thuis? Ook dat behoord tot de mogelijkheden. 


Jouw investering bedraagt 250 euro voor drie uur.