info voor mannen

Wil jij als man echt genieten van oprechte intimiteit?

Als je als man een date met Cathy wil dan ben je vooral in de ontvangende rol. Seks is meer dan alleen orale bevrediging en penetratie en als je een afspraak maakt met mij dan kan jij intimiteit op een andere manier gaan ervaren. 

Wil je toch graag meer dan doe ik dat alleen samen met Chris. 

Kan jij je als man overgeven aan mijn liefdevolle aanraking of wil jij juist leren om in overgave dieper en intenser te genieten dan ben je van harte welkom.

Ik kan jou meenemen op een intieme reis naar het diepste zijn van jouw genot. Mijn warme handen zullen jouw een nieuwe ervaring laten ondergaan. Geen plekje wordt overgeslagen en ook zal ik jou verwennen met een heerlijke body to body massage met warme olie. Dit alles onder het genot van sensuele muziek in ons, speciaal ingerichte kamertje. 

Wil jij een meer seksueel gerichte afspraak dan kan je een afspraak maken met Chris en mij samen. Chris kan kijken, waar hij enorm van geniet maar hij kan ook heerlijk mee spelen. 

Elke afspraak met mij of ons begint met kennismaken onder het genot van een drankje. Zo kunnen we vooraf al even verbinden en op elkaar afstemmen. Daarna kleden we ons uit en beginnen we met een heerlijke massage om jou in diepe ontspanning te brengen. Vanuit die ontspanning zal het gevoel intenser zijn en mag jij volledig genieten van wat zich in het moment afspeelt. Heb jij speciale verlangens dan mogen die altijd gedeeld worden. 

Wil jij meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via onze contact pagina.


Jouw investering bedraagt 250 euro voor drie uur.