prive date

Een prive date met ons?

Een date met Chris

Wil jij als vrouw eens volledig jezelf kunnen zijn? Wil jij een keer heerlijk in de watten gelegd worden. Wil jij een goddelijke tantra massage en wil jij met een heerlijk gevoel weer naar huis zonder dat je ergens aan vast zit?

Ik kan naar jou toe komen of we spreken af in een hotel. Ook kan ik jou ontvangen in ons heerlijke 'speel' kamertje voor een paar heerlijke uurtjes.

Bij mij kom je niet alleen voor de seks. Bij mij kom je voor intimiteit in de ruimste zin van het woord. Een goed gesprek, een heerlijke massage, maar ook heerlijk knuffelen behoord allemaal tot de mogelijkheden.

Ook kan ik jou leren je grenzen aan te geven in het contact met mannen. Ben je wat onzeker dan neem ik rustig het initiatief en nemen we alle tijd.

Wil jij gewoon ongedwongen genieten dan is dat natuurlijk geen probleem. Ook jij mag natuurlijk het initiatief nemen. Het is jouw feestje.

Een date met Cathy

Intimiteit gaat verder dan seks. Als je met mij alleen een afspraak maakt dan zijn er vanuit mijn kant wel grenzen. Zo doe ik niet aan penetratie en orale seks. Jij mag mij volledig ontvangen.

Ik kan jou een onvergetelijke tantra ervaring geven waar je nog dagen plezier aan zal beleven.

We nemen alle tijd om even kennis te maken waarna we ons naar onze massage kamer begeven. We kleden ons uit waarna jij anderhalf uur mag genieten van mijn zachte handen en lichaam.

Ik masseer je volledig en ook een body to body massage hoort daar natuurlijk bij. Ook jou orgasme mag er gewoon zijn en het is mijn intentie om jou een orgasme te geven die je nog niet eerder hebt ervaren.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Een date met Chris en Cathy

Wil jij meer dan een weldadige tantra massage dan date je met ons beide. Chris is hier altijd bij aanwezig. We spelen het spel van verleiding en je zal intimiteit en seks op een ander niveau gaan ervaren.

Jij zal bij ons iets ervaren wat je nog niet eerder ervaren hebt en jouw kijk op seks zal voorgoed verandert zijn.

Bij binnenkomst drinken we wat en maken we uitgebreid kennis. Zo kunnen wij ons afstemmen op jouw behoefte.

Chris vind het heerlijk om te kijken maar ook vind hij het leuk om mee te spelen in het spel. Chris is geen bi maar is niet bang voor een verdwaalde hand (of mond)

Dates waar ik all the way ga doe ik dus niet alleen. Dit doen wij alleen samen.

Wil jij leren op het gebied van seksualiteit en een onvergetelijke ervaring hebben dan horen we graag van jou.

(Ook voor dames en stellen)

onze tarieven

Tarieven date met Chris

100 euro per uur met een minimum van twee uur.

Afhankelijk van de locatie reken ik reiskosten.

Tarieven date met Cathy

Een heerlijke tantra ervaring kost jou 250 euro voor minimaal twee uur.

Geen bezoek op locatie.

Tarieven date met ons beide

Een date met ons beide kost 350 euro voor twee uur. Elk uur extra kost 100 euro

Afhankelijk van de locatie rekenen wij reiskosten.