CHRIS AND CATHY

Jouw eigen Gigolo of Gigoline

Thuisdates, escort en erotic pleasure

We hebben allemaal verlangens en veel van die verlangens zullen nooit werkelijkheid worden. Verlangens mogen er vaak niet zijn en er over praten is vaak een groot taboe.
Zo zijn er veel mannen die heel graag eens discreet willen deelnemen aan een gangbang, maar er zijn ook veel vrouwen die de stille wens hebben om zich helemaal te laten gaan op het gebied van seksualiteit. Ook bij veel vrouwen staat een gangbang op hun verlanglijstje. Voor meer info over ganbangs verwijzen we jou naar deze site.

Wil je 100% persoonlijke aandacht in het vervullen van jouw fantasie en verlangen, lees dan verder op deze site.

Wie zijn wij?

Wij zijn al jaren een zeer gelukkig stel die de liefde en seksualiteit ten volle vieren. Op het gebied van seksualiteit staan wij open in het leven en mede daardoor hebben wij al vele fantasieën mogen waarmaken. Zo hadden wij een aantal jaren geleden onze eerste gangbang en we vonden dit geweldig om te ervaren. Chris nam het organiserende gedeelte voor zijn rekening en Cathy mocht heerlijk genieten van alle aandacht van de aanwezige mannen.

Wij passen niet in een hokje en leven ons leven vrij en onbevangen. Van BDSM tot Tantra, van vanilla tot seks met (meerdere) stellen, mannen en vrouwen. We hebben het allemaal ervaren. Op seksuele vrijheid rust nog veel taboe en daardoor kwamen wij op het idee om mensen te helpen met het vervullen van hun erotische fantasieën. Ons doel is om intimiteit aan te bieden vanuit pure en oprechte verbinding.

Wij zijn allebei gevoelsmensen en intimiteit en seks zijn een belangrijk onderwerp in ons leven. Wij hebben ons mainstream leven achter ons gelaten en leven ons leven vanuit verlangens waarbij we grenzen onderweg vanzelf tegen komen. Vrijheid is belangrijk voor ons en daarom genieten wij ook intens van ons werk. Het gaat ons dus niet alleen om de seks maar ook om mensen. Mensen zijn mooi en je kan elke dag van elkaar leren. Jij mag je bij ons laten onderdompelen in genot en overgave.

Dus als jij een fantasie hebt, dan kan je contact met ons opnemen. Extreme fantasieën lenen wij ons niet voor.